En alldeles fantastisk solnedgång från Moalboal när min familj var på semester. Vi åkte från Malapascua för att spendera tid tillsammans med dom där, två jättemysiga veckor.
 
Jag har väldigt goda nyheter. Vi har fått ett jobb i Malaysia! Vi kommer jobba för ett stort dykcenter med bra träning, dom är väldigt involverade i miljöfrågor och marinliv, och dykningen verkar sjukt bra! Vi börjar i mars, flyg är redan bokade och jag är så himla taggad på att komma dit och börja jobba på riktigt. Det blir instruktörsjobb på heltid, så vi kommer dyka med elever nästan varje dag. Det är ett stort team av instruktörer som vi kommer jobba tillsammans med, och det ska bli så kul att få lära känna massa nya människor, och framförallt ett nytt land. Vi flyttar till Malaysiska Borneo, där det finns ett helt annat vildliv jämfört med Filippinerna. Vi snackar djungel med elefanter och orangutanger. Detta kommer såklart vara en bit bort ifrån oss, men hoppar man på en buss i några timmar finns chansen att se sådant trevligt! 
 
Det är så skönt att veta vart vi är påväg och vara säker på var vi kommer befinna oss under dom närmsta sex månaderna. Förhoppningsvis får vi stanna längre än så. Det har varit tuff höst med mycket funderingar om ekonomiska bekymmer, om vi skulle bli tvingade att åka hem och varför vi inte hittade något som passade oss. Vi har haft ganska många jobberbjudanden som vi faktiskt tackat nej till för att vi visste att det inte skulle blivit bra så fort vi hade kommit dit. Att slösa pengar på flygbiljetter till ställen vi egentligen inte ville vara på lockade inte så mycket. Men nu känns det bra, jag tror vi kommer trivas jättebra i Malaysia, då jag bara har hört goda saker om stället vi kommer jobba. Förhoppningsvis så har jag inte helt fel! 

I alla fall, där var en liten uppdatering i från mig. Har ni några frågor, kör på bara :)