Resortet vi bor på är så himla mysigt. 
 
Många timmar har spenderats i den där poolen under dessa 10 dagar. 
 
Min instruktörskurs är inne på sin sista dag och imorgon är det dags för examinationerna att börja. Det har varit 10 stressiga, ångestfyllda, nervösa men roliga dagar som har gett oss otroligt mycket ny kunskap. Att lära sig lära ut är inte alltid det lättaste. 

Imorgon (måndag) och tisdag är examinationsdagar. Då kommer alla instruktörskandidater sättas på prov. Vi kommer göra examinationer i havet, i poolen, två olika teoriprov, en kunskapspresentation (man håller en kort föreläsning för sin klass) och ett räddningsscenario. Det är inte bara att göra kursen, utan det är mycket som ska klaras av för att bevisa att man är en kompetent instruktör. Allt är sådant som vi gjort under kursen, men att göra det med andra människor och inför en examinator känns läskigt och jag är helt galet nervös. Förhoppningsvis kommer allt gå vägen och jag kommer vara instruktör på tisdag. I vilket fall väntar en stor fest efteråt som vi allihopa kan se fram emot, vare sig vi blir godkända eller inte. 

Idag är det förberedelser som gäller. Sista plugg inför teorin, genomgångar av skills och demonstrationer, kunskapspresentationer och lite pappersarbete som grädde på moset. Men jag tror vi kommer försöka hinna med ett dyk i eftermiddag enbart för att försöka slappna av lite och tänka på något annat. Det vore skönt att vara i vattnet en timme eller två utan att faktiskt behöva demonstrera eller göra övningar med elever. Det kommer bli tillräckligt mycket av det inom en snar framtid ändå.