Vi har varit vid vackra Kawasan Falls.

Med den där lilla Majskorven!

Idag var vi allihopa ute med båten...


För en liten snorkel- och dyktur.

Tiden flyger iväg! Maja har nu varit här i en vecka och hon åker hem på måndag. Emmas kompis Amanda är också och hälsar på så det är fullt i huset!

Igår var vi vid Kawasan Falls vilket var fantastiskt skönt då det kryper upp till ca 35 grader om dagarna. Eftersom vattenfallen består av regnvatten är det alltid svalkande med ett dopp där efter en liten trek upp i bergen! Vi har haft tur med fint väder dom senaste två dagarna så det var perfekt med en utflykt. 

Idag har vi varit ute och snorklat men det var en kort sväng för det var mycket maneter i vattnet så det var inte speciellt bekvämt. Istället lade vi oss på båten och solade medans Emma gjorde ett dyk. Imorgon blir det mer snorkling då vi har planer på att sticka till White beach. Sola, bada och dricka öl är egentligen det vi sysselsätter oss med här nere, och det ska vi fortsätta med tills den 15e, för då är det flytt på G!

Vi kommer flytta ner till Dauin där jag ska göra min instruktörskurs. Den kommer vara färdig 2 juni, och därefter blir det jobbsökning. Det kan bli en hemresa i början/mitten av juli om vi inte hittar något, men vi får se. Ska bli kul och spännande att testa något nytt, och jag ser så mycket fram emot att bli instruktör! 

Det var i alla fall en liten uppdatering från mig, hoppas ni som läser har det bra! Kramar från ett varmt Filippinerna!


1 kommentarer

Gunnar

10 May 2015 15:21

Hej !
Tur att vi inte har + 35 gr. ! Här är det idag söndag 10/5 måttliga + 9 gr. och regn. Lite varmare får det gärna bli ! Igår var vi på Kinnekulle och tittade på racing och då var det faktiskt +15 och sol.
Ha de gött !
Marianne och Gunnar

Kommentera

Publiceras ej