York Minster, största gotiska katedralen i Europa.  
Clifford Castle, ett litet slott på en hög och brant kulle där många klättrar upp för att sedan rulla ner.
 
 
 
Lila mannen i York. Han är där varje dag och sitter helt still på sin cykel förutom när han pratar med folk. Av ren tur råkade jag matcha honom perfekt med färgen på min tröja. 
 

Jag är i England! Kom hit för ett par veckor sedan, och jag har hunnit med en hel del. Allt från att gå på fotbollsmatcher till engelska pubar och turistande i York. Det sistnämnda gjordes idag.

Vädret var toppenfint, så vi bestämde oss för att spendera dagen i York vilket är en gammal stad med mysiga gator och mäktiga katedraler. Vi svettades på en promenad på muren som går runt staden, såg ett litet slott på en kulle, besökte den gigantiska katedralen York Minster, åt god lunch och drack öl på en av de 365 barer som finns i staden, drack kaffe och gick i en park med gamla ruiner och njöt av solen. En toppendag helt enkelt och nu kan jag säga att vi är trötta i fötterna.

Om en vecka flyger jag tillbaka till Filippinerna, redo att söka jobb och dyka dyka dyka. För er som inte vet är jag nu dykinstruktör på riktigt och får lära ut. Svårt att hänga med i svängarna när jag inte uppdaterat på evigheter, så har ni några funderingar så får ni bara slänga iväg en kommentar!