Ett av dyken vi gjorde med pappa, här på väg ner. 
 
 
 
Det finns så mycket att se under ytan!
 
Dagarna bara rullar på här! Vi dyker, dyker, dyker och sen dyker vi lite till. Det är så jäkla härligt och en får se så mycket häftigt! Idag har vi gjort två dyk (bilderna är inte från idag utan igår) som båda var toppen! Första dyket var alldeles glasklart, det är så härligt när det är bra sikt. Det var bra sikt under det andra dyket också men eftersom det var ett dyk där ett stort sardinstim simmar runt blir det lite "smutsigare" i vattnet.
Vi får passa på att hänga i vattnet nu, då det är en tyfon på väg. Först fick vi höra att tyfonen kommer vara lika stor som Haiyan som inträffade förra året, men imorse fick vi lite mer information och tydligen kommer vi slippa det värsta! Så som tur är kommer den inte dra över så hårt just här men vi kommer fortfarande få en massa regn och ordentliga vindar. Det kommer få vattnet att röra sig ordentligt så det kommer nog vara några dagar med väldigt dålig sikt efter tyfonen. 
 
Pappa och Lars började sin resa hemåt idag vilket känns sådär, har varit kul att ha dom här! Men en vet ju aldrig, dom kanske kommer och hälsar på igen om inte allt för lång tid. Lars har varit jätteduktig och tagit supermycket bilder och alla bilder ovanför har han knäppt! Som vanligt snyltar jag då jag är sämst på att ta kort.
Nu ska vi laga lite mat här och sen blir det nog bara lite häng hemma, för idag är vi sega av någon anledning!

1 kommentarer

Gunnar

05 Dec 2014 16:21

Hej !
Ser skönt ut. Just nu har vi +2 och duggregn här i Sjötorp. Astrid har tröttnat på ett tomt hus och tittar in så fort vi öppnar dörren, det går bra ett tag men när hon envisas med kliva på eller lägga sig på tangentbordet då tryter tålamodet.
Ha de gött !
Marianne och Gunnar

Svar: Hej Gunnar! Skönt att höra, blir lite lättare att stå ut med värmen här då! Jag saknar Astrid, du får hälsa henne från mig! :)
Desamma! :)
ebbaisabellas.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej