Helt okej att spendera sin surface interval på White beach.
 
Såhär kan det se ut när en har öroninflammation och inte får vara i vattnet. 
 
Det var ett tag sen jag kikade in här. Men det har inte hänt mycket för att vara ärlig, då jag åkt på öroninflammation vilket gjort att jag inte kunnat dyka. Så dom senaste dagarna har jag fått ligga i solen medans dom andra dyker. Tråkigt, men så är det. Ändå gött att kunna jobba på solbrännan lite! Går på en penicillinkur nu, och just nu känns faktiskt mitt öra väldigt bra. Problemet är att jag har blivit förkyld igen. Nu går jag in på min femte dykfria dag tror jag, svårt att hålla koll då dagarna har en tendens att flyta ihop här.
 
Igår blev vi faktiskt ägare till en moped! Så nu har vi både bostad och fordon vilket känns skönt. Det är supersmidigt för nu kan vi t.ex. åka in och handla om det är något vi glömt, det är sådant som känns krångligare när en behöver fixa skjuts. Trafiken här är väldigt intressant, det handlar mest om att tuta och köra och aggressivast vinner. 
 
Imorgon ska vi åka in till Cebu för att köpa dykgrejer och fixa med visum. Vi kanske kommer stanna över natten, då våra dykkompisar ville ut och partaja lite, och att testa på Cebu med dom vore kul! När vi kommer tillbaka borde jag ha blivit tillräckligt frisk för att dyka igen. Håller tummarna för att det är slut på alla jäkla sjukdomar nu, vill bara vara pigg och kunna hoppa i vattnet utan problem! 

Kommentera

Publiceras ej